DreamChasersLab Trainingen 

Zakelijk doen waar je écht gelukkig van wordt en daar resultaten mee behalen.


Zakelijk Succes Vanuit Je Hart

Bekijk aanbod

DreamchasersLab Trainingen 

Wat deze Fly Training je op gaat leveren is:

glashelder inzicht in jouw zakelijke droom, jouw blokkades en waarom je nog niet bent waar je wezen wil.

Hiermee ga jij samen met mij doelgericht aan de slag en daarmee baanbrekende resultaten halen.


'Zakelijk Succes Vanuit Je Hart'

Bekijk aanbod

Alles-in-1 platform

Van persoonlijke video’s en opdrachten, wandel meditaties en een super inspirerende podcast tot een besloten community met mede dromenjagers waarmee jij kan groeien en tot ongekende successen kunt komen. Deze training has it all! Waar en wanneer jij maar wil kun jij, samen met ons, met jouw droom aan de slag vanachter jouw laptop of telefoon.

Bomvol groei video’s

Ik deel alles met jou alles wat het ondernemerschap mij geleerd heeft. Alle inzichten, ervaringen, tips & tricks over hoe het mij is gelukt mijn dromen waar te maken. Leer echt in je eigen unieke talenten en kwaliteiten te duiken en deze te benutten.
Krijg inzicht in wat jou tot nu toe tegen heeft gehouden en reken af met deze ‘devil voices’. Samen gaan wij in kleine stapjes (of grote, het is maar net wat jij zelf prettig vindt) in beweging komen. Met als doel om jouw zakelijke droom waar te maken. Maar niet zonder te toetsten of je steeds blijft doen waar jij écht gelukkig van wordt.

Superpraktische en resultaatgerichte opdrachten

Iedere stap binnen jouw dromenjagersreis ontvang jij naast de video’s ook toffe, praktische en mega waardevolle opdrachten. Die opdrachten zijn leuk, leerzaam, soms confronterend maar altijd resultaatgericht. Want met die opdrachten kom jij in beweging. Ontstaat er inzicht en drive en krijg je duidelijkheid over wat het is dat jou gelukkig maakt, hoe jouw zakelijke droom er uit ziet en wat jij kunt doen (of laten) om die droom waar te maken. Opdrachten die jou op het pad van jouw dromenjagersreis zetten met bestemming het behalen van jouw zakelijke droom.

Exclusieve community,  de Dreamchasers Tribe

Bij het behalen van jouw zakelijke successen is het je omringen met gelijkgestemde mensen van enorm belang. In de Dreamchasers Tribe omring jij je met mensen die ook gericht zijn op het waarmaken van hun dromen. Want jij hebt binnen de Tribe toegang tot een EXCLUSIEVE groep van mensen die net als jij ook de online training volgen. En daarmee zitten jullie in hetzelfde traject van je zakelijke dromen waarmaken. Elkaar helpen, inspireren, sparren en motiveren. Elkaar supporten en kansen zien, dus hier kunnen de mooiste samenwerkingen ontstaan. 

De DreamchasersLab Podcast

Uren en uren aan inzichten, tips en inspiratie staat er voor jou klaar. Over ondernemen, je zakelijke dromen waarmaken, meer betekenis geven aan je leven, waardevolle inzichten, persoonlijke groei, kostbare tips en nog veel meer. Deze DreamchasersLab podcast is te vinden op onder andere Spotify en Apple Podcasts.

Heb jij het gevoel dat je tot veel meer in staat bent?

Allereerst: het feit dat jij dit nu aan het lezen bent is niet voor niks.


Dat heeft een reden. De kans is heel groot dat jij het gevoel hebt dat jij tot veel meer staat bent. Klopt dat?


Begin jij iedere keer vol goede hoop aan de eerste stappen richting het waarmaken van jouw droom? Maar beland je uiteindelijk toch weer waar je begonnen bent? Of lukt het halverwege niet om de volgende stap te zetten?


Heb jij het gevoel: nu móet het anders, want nu is het echt de tijd om niet onderweg mijn pogingen te staken. Het gevoel en de behoefte om nu eens écht aan de slag te gaan en je zakelijke dromen waar maken. Prachtige resultaten te halen en tot waanzinnige successen te komen.


Maar ook meer betekenis en zingeving in je leven creëren. Genieten en gaan voor geluk. Niet persé harder of meer werken maar werken vanuit flow en je hart volgen.


Is dit wat jij voelt, zit dit brandende verlangen diep in jou?

Wacht dan niet langer en ga mee op dromenjagersreis.


JA IK DOE MEE

Jouw trainer in deze
Dreamchasers training 

Wat ontzettend tof dat jij dit nu leest. Ik zou het echt supertof vinden om samen met jou op dromenjagersreis te gaan maar laat ik me eerst even netjes voorstellen.

Mijn naam is Rianne Toussaint en ik ben ondernemer (IbizaDances.com & DreamchasersLab.com) auteur (Dream Chaser) en inspirator. 

Ik maakte mijn droom waar: wonen en business op Ibiza. Nu woon ik deels op Ibiza en deels in Nederland, best of both worlds, en doe waar ik écht gelukkig van word. Ibiza is mijn leermeesteres en alles wat zij en het ondernemerschap mij leerde aan waardevolle inzichten, wijze lessen en magische ervaringen deel ik met jou in deze waardevolle en vooral resultaatgerichte training. Want hoe doe je dat ondernemen vanuit je hart en werken vanuit flow?

Ik ben het bewijs van wat kiezen voor je geluk op kan leveren. Namelijk zakelijk succes en meer zingeving en betekenis in je leven.

Als ‘commerciële hippie’ ben ik overtuigd van passie, vrijheid en zakelijk succes. Luisterend naar mijn hart en soms in discussie met belemmerende ‘devil voices’ creëerde ik mijn droomleven. 

Kortom van dromenjagen maak ik mijn vak en wat hou ik ervan.

Dat gun ik jou ook!

Jij bent uitgenodigd om mee te gaan op dromenjagersreis!

Dreamchasers Fly Training,

wat levert deze je op?

Zodra je start vindt er een shift plaats, er komt iets in beweging. Jij gaat namelijk inzicht krijgen in jouw blokkades en die liefdevol aan de kant gaan schuiven.

Je krijgt food for thougt, je gaat schrijven, je gaat in gesprek met jezelf, met mij en de mensen om je heen, je krijgt hele concrete en praktische opdrachten, je gaat direct aan de slag met resultaatgerichte acties vanuit fun and joy.

Kortom je zet een beweging in gang die leidt tot:
- Persoonlijke Ontwikkeling
- Zakelijke Groei
- Geluk
- Succes!


Iedere maand hebben wij een online LIVE VIP meeting waarbij wij online met elkaar bijpraten, ik jou ondersteun en hulp en tips geef. Vanuit wat jouw pad is, vanuit wat bij jou past.


Wat deze Fly Training je op gaat leveren is:

Glashelder inzicht in jouw zakelijke droom, jouw blokkades en waarom je nog niet bent waar je wezen wil.

Hiermee ga jij samen met mij doelgericht aan de slag en daarmee baanbrekende resultaten halen.

In 9 weken leer jij alles over wat het is dat jou echt gelukkig maakt, maak jij jouw zakelijke droom glashelder, ga je stappen zetten, ga jij je omringen met mede dromenjagers,  ga jij resultaten behalen en je eerste successen vieren.

Van vage wens naar het waarmaken van jouw zakelijke droom.

Alle handvatten voor jouw persoonlijke groei


Met DreamchasersLab heb je toegang tot een meer dan compleet persoonlijke groei platform met alle programma's van Rianne. Dompel je onder in de heerlijke energie en het support van mede-dromenjagers. Ontdek jouw onbenutte potentieel en reken af met onzekerheden, jouw ‘devil voices’ en belemmerende overtuigingen. Ga doen waar je echt gelukkig van wordt, geef meer betekenis aan je leven en maak jouw zakelijke dromen waar. Kom tot mooie en grootstere resultaten dan je zelf ooit voor mogelijk hebt gehouden.

DreamchasersLab Online community

Direct toegang tot de online cursus maar ook een community vol andere dromenjagers.

Direct toegang

Reviews Fly Training

Zakelijk was ik even mijn doel kwijt (net een winkel geopend, hoe nu verder, wat wil ik nog allemaal & is het wel allemaal goed wat ik doe?) en dacht dat dit mij zou helpen om het weer even allemaal op een rijtje te krijgen.

Ik begon aan de Fly Training met dit voornemen, maar eerlijk het heeft mij zoveel meer gebracht dan alleen dat. Ik heb zoveel bewondering voor Rianne.

Zakelijk heb ik mijn doelen weer helemaal op een rijtje. Maar ook privé heeft het mij veel inzichten gegeven. Het gaf mij inzicht in het waarom van bepaalde patronen: waarom ik mezelf graag wegcijfer ik voor anderen bijvoorbeeld. Maar ook heb ik geleerd dat zelfliefde een heel belangrijk punt is om te kunnen manifesteren. Ik ben er nog niet, maar het begin is er.

De Fly Training zet je zwaar aan het denken, soms zo erg dat ik mijzelf echt afvroeg hoe ik ooit de afslag van bepaalde dingen gemist heb. Het is ook erg fijn dat je de modules op je eigen tempo kan volgen, zo was ik niet zo snel als de anderen omdat ik soms wat langer de tijd nam om over bepaalde punten na te denken en de opdracht te maken. Daarbij is het erg fijn dat je alles in the Tribe kwijt kan, niemand een vooroordeel heeft, maar graag met je meedenkt.

Lieve Rianne, thanks voor deze mogelijkheid! & je bent zeker nog niet van mij af!


Liefs Daan

Dana de Meijer
Owner Bohemiastore.nl

Vorig jaar maakte ik voor het eerst kennis met Rianne via een super toffe Zoom sessie waarin ze haar ervaring deelde over hoe zij haar droom business en huis op Ibiza gemanifesteerd heeft. 


Dit was zo inspirerend dat ik me direct heb opgegeven voor de Fly Training. Eén jaar later en ik zit nu zelf op Ibiza waar ik momenteel woon en werk! 


Dit had ik een jaar geleden echt niet durven dromen. De coaching en training van Rianne heeft me echt geholpen om stappen te zetten richting mijn droom. De DreamchasersLab Fly Training nodigt je uit om eerlijk, realistisch maar ook positief naar jezelf en je dromen te kijken. 


De modules zijn inspirerend, praktisch en heel toegankelijk waardoor je meteen aan de slag kunt. De toegevoegde waarde vind ik dat de training ruimte laat voor je eigen tempo, ritme en invulling maar tegelijkertijd biedt het houvast. 


De video’s en podcasts van Rianne maken de training afwisselend en vooral FUN! Ik ben nog steeds niet klaar maar zie al zoveel resultaat.


 Het maakt niet wat je zakelijke of persoonlijke droom is, deze training biedt je de tools om deze te realiseren. Het is een reis in jezelf en uiteindelijk naar je droom als eindbestemming.


Dankjewel Rianne! Carla

Carla da Rosa
Owner Soul Spark Coaching

Zakelijk Succes Vanuit Je Hart

Sluit je aan bij de Dreamchasertribe. Je bent wat je doet en welke resultaten jij oplevert elke dag. Het gaat om output waarbij intentie richting geeft. Het is een illusie te denken dat de universe jou alles gewoon laat aan komen waaien. Werken aan je droom is een actieve bezigheid. Slim en efficiënt werken aan je droom leer je door de stappen te nemen zoals beschreven in het handboek voor dromenjagers. In de online trainingen verdiepen we de inhoud en geven je door middel van videos, oefeningen en praktische tips nog meer waarde en verdieping. Doe mee en sluit je aan! 

1495,-

€ 999,- *

Wat krijg je allemaal

✓ Een jaar lang toegang tot de online leeromgeving van Dreamchaserslab

✓ Video's , Audio, Podcast, Wandelmeditaties en meer

✓ Toegang tot de community 

✓ Elke week bonus content gerelateerd aan dromen jager stappen plan


BONUS: 

✓ Voor snelle beslissers (de training gaat straks 1495,- euro kosten) 

✓ Nu voor 999,- euro voor snelle beslissers


Wees er snel bij

✓ Max 50 plekken 

✓ Uniek! Iedere maand 'live' meeting tijdens de VrijMiZo (via Zoom)


* prijzen zijn exclusief btw

OVERTUIGD? 

© 2020 Ibizadances · Nijmegen · +31 6 21287754 · KVK 56719663 · BTW NL001779689B94                              

Privacy statement · Algemene voorwaarden