Dit is mijn eerlijke, persoonlijke verhaal

Wat was ik succesvol…voor de buitenwereld…

 

Dit is mijn eerlijke, persoonlijke verhaal. En ik ga het je vertellen hoe het is, niet mooier gemaakt en zonder ‘filter'.

 

Ik ben nooit dat meisje geweest dat precies wist wat ze wilde worden. Opgroeiend in een gezin met 4 oudere broers ontwikkelde ik wel een talent om te knokken voor mijn positie. En echt hoor, wat vervloekte ik dat competitieve jongensgedrag soms maar het heeft me zakelijk geen windeieren gelegd.

 

Ik maakte een prachtige carrière tot in het bestuurlijke pluche van het Nederlandse Betaalde Voetbal. 

Wat was ik succesvol…voor de buitenwereld…

Ik had een voor velen benijdenswaardige functie maar op den duur voelde ik me daar doodeenzaam, omdat het me geen voldoening meer gaf.  Ik zegde mijn baan op en begon aan mijn avontuurlijke dromenjagersreis. Het begon met het uitkomen van mijn eerste droom: de aankoop van ons huis op Ibiza in 2012. Vervolgens kwam de volgende droom: Business opbouwen op Ibiza.

Ook dat lukte. 

Ik woon zowel op Ibiza als in Nederland en doe waar ik echt gelukkig van word, namelijk ondernemen vanuit mijn hart. Oftewel intuïtief ondernemen.

 

Ik ben een commerciële hippie. Ik geloof in vrijheid, in delen, in je hart volgen en opstaan voor anderen. De wereld een beetje leuker maken. Maar ik verzet me niet tegen materialisme. Sterker nog ik hou van mooie spullen en een comfortabel leven, genoeg geld verdienen om veel op reis te gaan. Rebelsheid tegen de middelmatigheid maakt voor mij de cirkel rond.  

Vanaf 2012 bouwde ik mijn business op Ibiza en heb ik zo ongelofelijk veel geleerd. Van magische ontmoetingen, waardevolle inzichten, keiharde lessen, hilarische blunders tot prachtige successen. Maar wel altijd vanuit wat ik wilde doen, ondernemen vanuit mijn hart. Ibiza en het ondernemerschap zijn mijn leermeesters en er gaat geen dag voorbij dat zij mij weer bij de les roepen.

 

En pas nu kan ik echt vanuit mijn hart zeggen: Ik ben succesvol.

Want ik doe wat mij gelukkig maakt en behaal daar prachtige resultaten mee.

 

Alles wat ik in de loop der jaren leerde heb ik te delen, met jou. 

Omdat ik het jou ook gun om succesvol te leven en handelen vanuit je hart. Schatgraven in jezelf, ontdekken wat jou echt gelukkig maakt, met meer zingeving en betekenis. Maar ook ambitie en belachelijk veel succes.

 

Zo is er:

Mijn boek

 Dream Chaser, Handboek voor Dromenjagers, vol magische Ibizaverhalen, bloedeerlijk, rauw & hilarisch.

 

De DreamchasersLab Academie 

- Jump Training, zakelijk succes kickstarter.

- Fly Training, badass zakelijk succes vanuit je hart.

- Love Your Life Training, mijn meest complete training. Doen waar jij écht gelukkig van wordt (privé en zakelijk) en daar kneitersuccesvol in worden.

- Magische Manifestatie Masterclass, start met het manifesteren van jouw dromen. Kleine stapjes, groot resultaat.

- Money Rocks! Training, super doelgericht aan de slag met het transformeren van jouw money mindset. Van tekort naar overvloed.


De DreamchasersLab Podcast

Uren en uren aan inspiratie op het gebeid van ondernemen, persoonlijke ontwikkeling, zakelijke groei, de wet van de aantrekkingskracht en nog veel meer. 

 

En als echte Dreamchaser heb ik alweer prachtige ideeën om dit allemaal nog verder uit te breiden. En ik nodig jou heel graag uit om mee te gaan op dromenjagersreis!


Saludos vanaf Ibiza,

Rianne Toussaint

Wil jij zakelijk succes vanuit je hart bereiken?


Ik ben jouw wingwoman!

Mijn droom was een 2e huis op Ibiza. Gelukkig had mijn man dezelfde droom :-)
En het is ons gelukt!
Een waanzinnig Ibiza avontuur maar boy oh boy het was handig geweest als we een heel aantal zaken van te voren hadden geweten.

En vanuit die gedachte ontstond DreamchasersLab, want al die onbetaalbare kennis en ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan deel ik graag met jou. Bespaar jezelf tijd, geld en ergenis en huur mij in als jouw wingwoman!

Ik deel mijn ervaringen, netwerk, tips en kennis met jou.

Let’s Jump, Let’s Float or Let’s Fly, it’s up to you!


En volg me vooral vooral ook op Instagram
voor toffe dagelijkse updates!


Besos, Rianne

Wist je al dat ik een boek heb geschreven? 

Dit boek traint je, met het super praktische dromenjagers stappenplan, om je dromen waar te maken. Geloof me met dat plan, en de Ibizalessen die ik deel, word het een stuk makkelijker te leven vanuit wat jou echt gelukkig maakt. Ik wou dat ik dit stappenplan jaren eerder had gekend’

Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag