DreamchasersLab FLY training

Samen gaan we resultaatgericht met jouw zakelijke droom aan de slag!

Dit is 'The Real Deal', voor echte dromenjagers.

Een  online training waarop jij op je eigen tempo actief en resultaatgericht aan de gang gaat met jouw intuïtief ondernemerschap. 

Wat deze Fly Training je op gaat leveren is:

Zodra je start vindt er een shift plaats, er komt iets in beweging. Jij krijgt inzicht in jouw blokkades en die liefdevol aankijken en transformeren.

Je krijgt food for thought, je gaat schrijven, je gaat in gesprek met jezelf, met mij en de mensen om je heen, je krijgt hele concrete en praktische opdrachten, je gaat direct aan de slag met resultaatgerichte acties vanuit fun and joy.

Kortom je zet een beweging in gang die leidt tot:
- Persoonlijke Ontwikkeling
- Zakelijke Groei
- Geluk
- Succes!


Iedere maand hebben wij een online LIVE VIP meeting waarbij wij online met elkaar bijpraten, ik jou ondersteun en hulp & tips geef. Vanuit wat jouw pad is, vanuit wat bij jou past.


In 9 weken leer jij alles over wat het is dat jou echt gelukkig maakt, maak jij jouw zakelijke droom glashelder, ga je stappen zetten, ga jij je omringen met mede dromenjagers,  ga jij resultaten behalen en successen vieren.

Van vage wens naar het waarmaken van jouw zakelijke droom.


'Zakelijk Succes Vanuit Je Hart'

De FLY training is inclusief:

Alles-in-1 platform

Van persoonlijke video’s en opdrachten, wandel meditaties en een super inspirerende podcast tot een besloten community met mede dromenjagers waarmee jij kan groeien en tot ongekende successen kunt komen. Deze training has it all! Waar en wanneer jij maar wil kun jij, samen met ons, met jouw droom aan de slag vanachter jouw laptop of telefoon.

Bomvol groei video’s

Ik deel alles met jou alles wat het ondernemerschap mij geleerd heeft. Alle inzichten, ervaringen, tips & tricks over hoe het mij is gelukt mijn dromen waar te maken. Leer echt in je eigen unieke talenten en kwaliteiten te duiken en deze te benutten.
Krijg inzicht in wat jou tot nu toe tegen heeft gehouden en reken af met deze ‘devil voices’. Samen gaan wij in kleine stapjes (of grote, het is maar net wat jij zelf prettig vindt) in beweging komen. Met als doel om jouw zakelijke droom waar te maken. Maar niet zonder te toetsten of je steeds blijft doen waar jij écht gelukkig van wordt.

Superpraktische en resultaatgerichte opdrachten

Iedere stap binnen jouw dromenjagersreis ontvang jij naast de video’s ook toffe, praktische en mega waardevolle opdrachten. Die opdrachten zijn leuk, leerzaam, soms confronterend maar altijd resultaatgericht. Want met die opdrachten kom jij in beweging. Ontstaat er inzicht en drive en krijg je duidelijkheid over wat het is dat jou gelukkig maakt, hoe jouw zakelijke droom er uit ziet en wat jij kunt doen (of laten) om die droom waar te maken. Opdrachten die jou op het pad van jouw dromenjagersreis zetten met bestemming het behalen van jouw zakelijke droom.

Exclusieve community,  de Dreamchasers Tribe

Bij het behalen van jouw zakelijke successen is het je omringen met gelijkgestemde mensen van enorm belang. In de Dreamchasers Tribe omring jij je met mensen die ook gericht zijn op het waarmaken van hun dromen. Want jij hebt binnen de Tribe toegang tot een EXCLUSIEVE groep van mensen die net als jij ook de online training volgen. En daarmee zitten jullie in hetzelfde traject van je zakelijke dromen waarmaken. Elkaar helpen, inspireren, sparren en motiveren. Elkaar supporten en kansen zien, dus hier kunnen de mooiste samenwerkingen ontstaan. 

De DreamchasersLab Podcast

Uren en uren aan inzichten, tips en inspiratie staat er voor jou klaar. Over ondernemen, je zakelijke dromen waarmaken, meer betekenis geven aan je leven, waardevolle inzichten, persoonlijke groei, kostbare tips en nog veel meer. Deze DreamchasersLab podcast is te vinden op onder andere Spotify en Apple Podcasts.

Heb jij het gevoel dat je tot veel meer in staat bent?

Allereerst: het feit dat jij dit nu aan het lezen bent is niet voor niks.


Dat heeft een reden. De kans is heel groot dat jij het gevoel hebt dat jij tot veel meer staat bent. Dat je nog niet bent waar je wezen wil. Klopt dat?


Begin jij iedere keer vol goede hoop aan de eerste stappen richting het waarmaken van jouw droom? Maar beland je uiteindelijk toch weer waar je begonnen bent? Of lukt het halverwege niet om de volgende stap te zetten?


Heb jij het gevoel: nu móet het anders, want nu is het echt de tijd om niet onderweg mijn pogingen te staken. Het gevoel en de behoefte om nu eens écht aan de slag te gaan en je zakelijke dromen waar maken. Prachtige resultaten te halen en tot waanzinnige successen te komen.


Maar ook meer betekenis en zingeving in je leven creëren. Genieten en gaan voor geluk. Niet persé harder of meer werken maar werken vanuit flow en je hart volgen.


Is dit wat jij voelt, zit dit brandende verlangen diep in jou?

Wacht dan niet langer en ga mee op dromenjagersreis.


In 9 weken leer jij alles over wat het is dat jou echt gelukkig maakt, maak jij jouw zakelijke droom glashelder, ga je stappen zetten.

Doe mee met de FLY training en krijg inzicht in jouw zakelijke droom, jouw blokkades en waarom je nog niet bent waar je wezen wil.

EXTRA BONUS: Er is nog meer!

Ik heb nog een super bonus voor jou! Alleen geldig tijdens de Super Summer Deal Weken!

Je ontvangt het gedrukte boek Handboek voor Dromenjagers Cadeau!

In dit boek deel ik magische verhalen over mijn ondernemersreis, mijn Nederland/Ibiza leven en business. Bloedeerlijk, rauw & hilarisch.

 • Inclusief superpraktisch dromenjagers stappenplan.
 • Inclusief aanvullende audiobundel
 • 5 Badass affirmatiekaarten
 • Ik signeer jouw exemplaar persoonlijjk

Ter waarde van € 49,95. NU als SUMMERDEAL CADEAU!

€ 1995,-
€1.495,-

FLY training + Handboek voor Dromenjagers

 • Lifetime toegang tot de online leeromgeving van Dreamchaserslab
 • Video's , Audio, Podcast, Wandelmeditaties en meer
  •  Online VIP coaching
 • Toegang tot de community 
 • Elke week bonus content gerelateerd aan dromen jager stappen plan


BONUS: 

 • Het fysieke boek "Handboek voor Dromenjagers" twv € 49,95 cadeau!
 • Set gedrukt Badass Affirmatiekaarten cadeau!


* prijzen zijn exclusief btw

Hi, ik ben Rianne 

Wat ontzettend tof dat jij dit nu leest. Ik zou het echt fantastisch vinden om samen met jou op dromenjagersreis te gaan maar laat ik me eerst even netjes voorstellen.

Mijn naam is Rianne Toussaint en ik ben ondernemer (IbizaDances.com & DreamchasersLab.com) auteur (Dream Chaser), podcaster (DreamchasersLab Podcast), Commerciële Hippie, working nomand en inspirator. 

Ik maakte mijn droom waar: wonen en business op Ibiza. Nu woon ik deels op Ibiza en deels in Nederland, best of both worlds, en doe waar ik écht gelukkig van word. Ibiza is mijn leermeesteres en alles wat zij en het ondernemerschap mij leerde aan waardevolle inzichten, wijze lessen en magische ervaringen deel ik met jou in deze waardevolle en vooral resultaatgerichte training. Want hoe doe je dat ondernemen vanuit je hart en werken vanuit flow?

Ik ben het bewijs van wat kiezen voor je geluk op kan leveren. Namelijk zakelijk succes en meer zingeving en betekenis in je leven.

Als ‘commerciële hippie’ ben ik overtuigd van passie, vrijheid en zakelijk succes. Luisterend naar mijn hart en soms in discussie met belemmerende ‘devil voices’ creëerde ik mijn droomleven. 

Kortom van dromenjagen maak ik mijn vak en wat hou ik ervan.

Dat gun ik jou ook!

Ervaringen van anderen over de FLY training

De Fly Training zet je zwaar aan het denken, soms zo erg dat ik mijzelf echt afvroeg hoe ik ooit de afslag van bepaalde dingen gemist heb. Het is ook erg fijn dat je de modules op je eigen tempo kan volgen, zo was ik niet zo snel als de anderen omdat ik soms wat langer de tijd nam om over bepaalde punten na te denken en de opdracht te maken. Daarbij is het erg fijn dat je alles in the Tribe kwijt kan, niemand een vooroordeel heeft, maar graag met je meedenkt.

Dana de Meijer
Owner Bohemiastore.nl

Dit had ik een jaar geleden echt niet durven dromen. De coaching en training van Rianne heeft me echt geholpen om stappen te zetten richting mijn droom. De DreamchasersLab Fly Training nodigt je uit om eerlijk, realistisch maar ook positief naar jezelf en je dromen te kijken.  

Het maakt niet wat je zakelijke of persoonlijke droom is, deze training biedt je de tools om deze te realiseren. Het is een reis in jezelf en uiteindelijk naar je droom als eindbestemming.

Carla da Rosa
Owner Soul Spark Coaching
Ik gun dit iedere ondernemer!  


Oh my god...

Ik ben zo blij dat onze paden zich gekruist hebben Rianne.

Want de DreamchasersLab Fly Training heeft voor mij zakelijk al zoveel teweeg gebracht. Ik liep eerst helemaal vast op het visualiseren van mijn verdere ondernemersdroom. 

En door het inderdaad in mootjes te hakken begon het ineens allemaal te stromen. Door de praktische uitleg en opdrachten begint het steeds meer helder te worden hoe ik vanuit intuitie kan ondernemen, hoe ik next level kan gaan en wat ik niet meer wil. Ik ben nog maar net beginnen en het is nu al zo resultaatgericht, zo gaaf! Ik gun dit iedere ondernemer!

Indra Kusters - Owner Indra-VA.nl

De Fly training is te vergelijken met een hele doelgerichte, intense therapie.

Ik moet zeggen dat de Fly Training te vergelijken is met een hele doelgerichte, intense therapie. Ik ben nog maar net begonnen maar ik ben nu al een hoop wijzer geworden en inzichten gekregen over mezelf.  Wat voor mij wel goed is omdat er een hoop oud zeer naar boven komt wat mij tegenhield om te groeien. Ik durf mezelf nu ook echt te laten zien, vroeger durfde ik dat niet. Bang voor negatieve reacties.


Nu heb ik echt een "Fly Mentaliteit": dit is wat ik vind en als je en als je het er niet mee eens bent vind ik dat ook prima. Ik ben wie ik ben en ik verander voor niemand.

Mariana Davelaar - Owner Dvlrliving

Meest gestelde vragen

Ik heb nu geen tijd om de training te volgen. Hoelang hou ik toegang? Oh dat is totaal geen probleem, je krijgt namelijk lifetime toegang en kan dus starten wanneer het jou uitkomt. Zo profiteer je van de korting maar kun je starten wanneer jij dat wil. Wel zou ik je adviseren hier niet te lang mee te wachten.
Moet ik ergens heen om de training te volgen?Nee, de training is volledig online vanaf je eigen computer, waar dan ook, te volgen.
Wat als ik na deze training nog verder wil met jouw hulp?Dan staan er super doelgerichte vervolgtrainingen voor je klaar inclusief VIP 1 op 1 coaching. Jij kunt jouw groei en succes dus net groots zo uitbreiden als jij maar wil.
Hoe groot is de kans op resultaat met deze training?

Alles heeft te maken met jouw effort. Als jij toegewijd bent en echt aan de bak gaat met de video's, podcast, opdrachten en deze blijvend implementeert kun je reuze resultaten verwachten. Be prepared!

Deel deze pagina met je volgers en netwerknull© 2020 Ibizadances - Nijmegen · +31 6 21287754 · KVK 56719663 · BTW NL001779689B94