Reviews Dromenjagers

Zakelijk succes vanuit je hart

This is what people say about me 

when I'm not in the room

Ik gun dit iedere ondernemer!  


Oh my god...

Ik ben zo blij dat onze paden zich gekruist hebben Rianne.

Want de DreamchasersLab Fly Training heeft voor mij zakelijk al zoveel teweeg gebracht. 

Ik liep eerst helemaal vast op het visualiseren van mijn verdere ondernemersdroom. 

En door het inderdaad in mootjes te hakken begon het ineens allemaal te stromen. Door de praktische uitleg en opdrachten begint het steeds meer helder te worden hoe ik vanuit intuitie kan ondernemen, hoe ik next level kan gaan en wat ik niet meer wil. 

Ik ben nog maar net beginnen en het is nu al zo resultaatgericht, zo gaaf!

Ik gun dit iedere ondernemer!

Indra Kusters - Owner Indra-VA.nl

Ik ben ontzettend  verwonderd en dankbaar voor mijn zakelijke stappen

Tijdens het lezen van het boek ‘Dream Chaser’ van Rianne werd ik gegrepen door een positieve energie die mij overviel. 

Door de verhalen, de lessen, voorbeelden en de toepasbaarheid van het boek kreeg ik het gevoel dat er een nieuw, maar ook bereikbaar perspectief werd geschilderd. Dit heeft mij niet meer losgelaten en heb contact opgenomen met Rianne, omdat ik door haar gecoacht wilde worden.

Tijdens de reis die we hierna samen hebben afgelegd ben ik op spreekwoordelijke plekken gekomen die tot nu onbegaanbaar waren voor mij. 

Door mijn angsten onder woorden te brengen en hierop te worden uitgedaagd, geconfronteerd en begrepen, ben ik aan de slag gegaan. Ik ben ontzettend verwonderd en dankbaar voor de stappen die ik hierdoor zakelijk, maar ook binnen mijn gezin heb kunnen zetten.

De richting die de gesprekken met Rianne mij hebben gegeven zijn vol energie, reflectie en vertrouwen naar  de volgende fase van mijn leven. Thanks…

Reinier Westerduin - Owner Westerduin Groep
Dit had ik een jaar geleden echt niet durven dromen!


Vorig jaar maakte ik voor het eerst kennis met Rianne Toussaint via een super toffe Zoom sessie waarin ze haar ervaring deelde over hoe zij haar droom: Business & een huis op Ibiza gemanifesteerd heeft. Dit was zo inspirerend dat ik me direct heb opgegeven voor de Fly Training. 


Eén jaar later en ik zit nu zelf op Ibiza waar ik momenteel woon en werk! Dit had ik een jaar geleden echt niet durven dromen. De coaching en training van Rianne heeft me echt geholpen om stappen te zetten richting mijn droom. De DreamchasersLab Fly Training nodigt je uit om eerlijk, realistisch maar ook positief naar jezelf en je dromen te kijken. 


De modules zijn inspirerend, praktisch en heel toegankelijk waardoor je meteen aan de slag kunt. De toegevoegde waarde vind ik dat de training ruimte laat voor je eigen tempo, ritme en invulling maar tegelijkertijd biedt het houvast. 


De video’s en podcasts van Rianne maken de training afwisselend en vooral FUN! Ik ben nog steeds niet klaar maar zie nu al zoveel resultaat. Het maakt niet wat je zakelijke of persoonlijke droom is, deze training biedt je de tools om deze te realiseren.


Het is een reis in jezelf en uiteindelijk naar je droom als eindbestemming.
Carla Da Rosa - Owner Soul Spark
Het heeft mij zoveel meer gebracht!


Ik volgde Rianne al een tijdje op Instagram met DreamchasersLab_com. Zakelijk was ik even mijn doel kwijt. Ik had al een webshop maar heb ook midden in coronatijd een winkel geopend. Hoe nu verder? Wat wil ik nog allemaal ? En is het wel allemaal goed wat ik doe?  

Ik begon aan de Fly Training met het voornemen dat dit mij verder zou helpen om resultaatgerichte inzicht te krijgen . Maar eerlijk, het heeft mij nu al zoveel meer gebracht! 


Ik heb zoveel bewondering voor Rianne.
Want zakelijk heb ik mijn doelen weer helemaal op een rijtje. Maar ook privé heeft het mij veel inzichten gegeven. Waarom ik bepaalde patronen heb en ik mezelf wegcijfer voor anderen. En heb ook geleerd dat zelfliefde een heel belangrijk punt is om te kunnen manifesteren. Ik ben er nog lang niet maar ik heb de training dan ook nog niet eens afgerond.

De modules in de training zetten je echt aan het denken, soms zo erg dat ik mijzelf echt afvroeg hoe ik ooit de afslag van bepaalde dingen gemist heb. Het is ook erg fijn dat je de modules op je eigen tempo kan volgen.Daarbij is het erg fijn dat je alles in the Tribe kwijt kan, niemand een vooroordeel heeft, maar graag met je meedenkt.

Lieve Rianne, thanks voor deze mogelijkheid!
Dana de Meijer - Owner Bohemiastore
Rianne laat je zien hoe je jouw talenten en kwaliteiten het beste in kunt zetten om je zakelijke dromen daadwerkelijk waar te maken!


Wil je echt vanuit jouw hart zakendoen en je dromen niet alleen najagen maar ook ècht waarmaken, dan kan ik de DreamchasersLab Fly Training met héél mijn hart aanbevelen.


Ik volg sinds een paar weken deze Fly Training en ik vind het nu al zó waardevol. Deze resultaatgerichte training zit boordevol met inspiratie video’s, spiegels en mooie opdrachten om jezelf véél beter te leren kennen.


Rianne laat je zien hoe je jouw talenten en kwaliteiten het beste in kunt zetten om je zakelijke dromen daadwerkelijk waar te maken. Zeker doen dus wanneer je ècht zin hebt om gecommitteerd en vol energie met je dromen aan de slag te gaan! 


Daarnaast is Rianne een heel mooi, warm, liefdevol mens boordevol positieve energie.


Rianne You Rock!💛

Liefs, Chantal

Chantal Meester- Owner MixedMediaFun

Het doel van het leven is leven 

en hoe Rianne haar business en leven inricht is een voorbeeld voor velen!


Wat is Rianne een vrouw naar mijn hart.

Ze is een commerciële hippie die graag haar kennis deelt en zoveel liefde in zich heeft om de wereld een stuk mooier te maken. Haar droom is om samen met ander "Dreamchasers" de wereld een stuk mooier te maken, en daar ben ik er ook 1 van.


Het doel van het leven is leven, en hoe Rianne haar business en leven inricht is een voorbeeld voor velen!


Wil jij jezelf ook next level brengen en samen met andere "dreamchasers" je eigen wereld en die om je heen verbeteren? Volg dan deze powervrouw. 


Ze heeft het talent om de juiste vragen te stellen, die jij niet aan jezelf durft te stellen.

Daarnaast is ze heel erg warm en toegankelijk, zeer prettig in de omgang. 

Ik vind haar echt een powervrouw omdat ze graag overgaat tot actie, zonder dat jij je als ondernemer belachelijke uren hoeft te werken om een geweldig resultaat te kunnen krijgen. 


Saskia Kroes - Owner en bedenker H.E.A.L.T.H.C.A.R.E. methode

De Fly training is te vergelijken met een hele doelgerichte, intense therapie

Ik moet zeggen dat de Fly Training te vergelijken is met een hele doelgerichte, intense therapie. Ik ben nog maar net begonnen maar ik ben nu al een hoop wijzer geworden en inzichten gekregen over mezelf.  Wat voor mij wel goed is omdat er een hoop oud zeer naar boven komt wat mij tegenhield om te groeien. Ik durf mezelf nu ook echt te laten zien, vroeger durfde ik dat niet. Bang voor negatieve reacties. Nu heb ik echt een "Fly Mentaliteit": dit is wat ik vind en als je en als je het er niet mee eens bent vind ik dat ook prima. Ik ben wie ik ben en ik verander voor niemand.

Mariana Davelaar - Owner Dvlrliving

Training voor dromenjagers

Iedereen heeft een vernuftig en uniek pakket aan talenten en kwaliteiten. En in veel gevallen benutten we dat maar voor een klein deel.
Terwijl daar de sleutel tot het waarmaken van jouw dromen verborgen ligt. Wil je meer uit je leven halen? Wil jij  zakelijk succes vanuit je hart?
Check dan de Fly Training!