Wil jij succes en groei behalen met "The Law Of Attraction"?

‘Magische Manifestatie Masterclass'

Word een manifestatie badass!

Magische Manifestatie Masterclass

Word een manifestatie badass!

Met deze praktische en resultaatgerichte  ‘Magische Manifestatie Masterclass' van 60 minuten praat ik jou bij over  succes en groei behalen vanuit "The Law Of Attraction". Alles over meer geluk, succes en groei in jouw leven en/of business.

Manifesteren is zakelijk en/of persoonlijk succes behalen vanuit rust en vertrouwen, flow. Je trekt aan waar je aan denkt, je gedachten zijn zo ongelofelijk krachtig en die beïnvloeden wat jij behaalt in jouw leven en business.

Deze masterclass inclusief:

  • het  doelgerichte  ‘Word een Manifestatie Badass’ e-book, met praktische opdrachten waarmee jij direct positieve verandering in gang zet. Voor optimaal resultaat.

Dus:

- Wil jij meer uit je leven en/of business halen? 

Meer leven vanuit flow

- Wil jij nu eens écht doen waar jij gelukkig van wordt en daar succesvol in zijn?

 Ik ga jou persoonlijk helpen met deze Manifestatie Masterclass.

Ik zit er klaar voor,
Rianne

Het "Magische Manifestatie Masterclass Package" bestaat uit:

De 'Magische Manifestatie Masterclass'

 Online een uur lang alle inside geheimen en praktische tips en tricks rondom manifesteren. Super concreet en resultaatgericht en ook nog eens te bekijken, en terug te kijken, wanneer jij maar wil.

E-book ‘Word een Manifestatie Badass’.

Niet alleen maar luisteren en kijken, nee joh! We gaan in actie komen, met dit doe boek: 'Word een Manifestatie Badass'. Ga meteen doelgericht aan de slag en zet jouw manifestaties in gang.
€ 495,-
€ 99,00* 

Het "Magische Manifestatie Masterclass  Package"

  • De "Magische Manifestatie Masterclass"
    In deze masterclass leer je in 5 stappen hoe jij manifesteren praktisch toepast in jouw leven.

✓ Leer in 60 minuten hoe jij manifesteren praktisch toepast in jouw leven & business.

✓ Met het e-book ‘Word een Manifestatie Badass’ kun je meteen concreet aan de slag!

✓ Met de 5 stappen leer je heel concreet hoe jij je dromen waarmaakt.


  • Inclusief Het  ‘Word een Manifestatie Badass’ e-book.

 

Gehele pakket voor de speciale magische prijs van 99,- excl btw 

* Prijzen zijn exclusief btw. 

Ervaringen van anderen:

In maart heb ik weer de stap gezet naar ondernemerschap, alleen dit keer ga ik het helemaal anders doen. Vol gedrevenheid ben ik dit ondernemersavontuur dan ook begonnen aan mijn Magische Manifestatie Masterclass. Hierdoor heb ik onbetaalbare inzichten gekregen die ik meteen heb toegepast. Het gaf mij het ijzersterkerke gevoel dat ik niks te verliezen heb en ik nou echt eens keihard mijn doelen ga behalen en datgene doen in mijn leven waar ik echt gelukkig van wordt.  En dat is gebeurd!
Twee dagen nadat ik begonnen was met de Masterclass, en mijn mindset een shift had gemaakt, werd ik in de ochtend gebeld over een behoorlijke teruggave. Diezelfde dag kreeg ik een mail met het verzoek om contact op te nemen met een eindverantwoordelijke van een tv programma. Ze hadden mijn producten gezien en wilden deze graag gebruiken in een tv uitzending. Tevens groeit mijn bedrijf iedere met gezonde stappen. En dit zijn nog maar  twee voorbeelden van manifestaties die  ik dankzij de Masterclass heb mogen ervaren door de inzichten toe te passen en mezelf open te stellen voor de successen die ik wil behalen, op zowel persoonlijk als op zakelijk gebied. Mijn bedrijf groeit nog iedere dag met mooie, gezonde stappen.

Mariana Davelaar, Owner DVLR living

Het volgen van deze Manifestatie Masterclass bij Rianne is als het drinken van een goed glas prosecco in een geweldig gezelschap. Het bruist en bubbelt, glimt en smaakt super goed. Het nodigt uit om nog een glaasje te nemen en dan nog een en misschien nog wel een. Warm, open, eerlijk, resultaatgericht en waanzinnig inspirerend. Het daagt uit!

Maar oprecht en zonder dollen: ik heb meer meegekregen van deze Masterclass dan een 8 weekse Law of Attraction Mastermind!

Mariet over Rianne

Mariet Bloemendal Best Specialist Holiday Agent 2020

Ik schrijf niet zo snel een review maar hier wil graag wat over kwijt. Ik heb de Magische Manifestatie Masterclass gedaan en dacht in de eerste instantie wacht dit ken ik... nou ik kan je vertellen.. ik heb er veel gedaan, heb vele inzichten gehad, maar hier kreeg ik toch wel even de klap! Een positieve klap! Want ik heb aan deze masterclass meer gehad dan aan de tientallen die ik gedaan heb over de Law of Attraction of NLP. Ik kan mezelf veel beter positief focussen, heb mijn waarde leren kennen en dit zo toe kunnen passen in mijn onderneming met positieve resultaten. Niet alleen zakelijk, maar ook privé ben ik er 1000% op vooruit gegaan. Ik raad dit iedereen aan. Echt waar! 
Chantal Langenbach, Owner NeoVital Nutrition
Dat gevoel van: het moet toch ook anders kunnen? Al kom je uit een enorm wetenschappelijke familie. 

De enorme struggle die ik had wanneer men het constant heeft over manifesteren, het dromen waarmaken vanuit flow.


Het moment waarop ik de Masterclass van Rianne volgde en binnen een uur alle puzzelstukjes op zijn plek vallen als het gaat om The Law of Attraction en hoe dit vóór mij kan gaan werken zonder de strijd, en het forceren, die ik constant leverde. 

De mindshift na 60 min, ik kreeg inzicht in hoe dit werkt, waar ik constant de mist inga en hoe ik elke stap ernaar toe kan nemen. Volledig praktisch en resultaatgericht. 


De Masterclass verandert je hele gevoel en geloof waardoor je direct voelt dat DIT klopt, zonder zweverig gedoe. 

En dit kan je keer op keer terughalen door hem weer te kijken. Want laten we wel wezen…wat is 1 uur aan tijdinvestering nou?!! Ideaal! 


Sinds deze Magische Manifestatie Masterclass weet ik hoe ik om kan gaan met tegenwerkingen of teleurstellingen en krijg ik meer dan ooit precies wat ik nodig heb om constante groei in mezelf en mijn business te bewerkstelligen. Mezelf up te liften naar higher level. 

En als het lijkt dat het de verkeerde kant op gaat, hoef ik alleen maar de masterclass terug te halen of te kijken en de stappen te zetten om het weer om te keren. 

Rianne, onwijs bedankt dat je dit voor mij (en mijn gezin + business!!) mogelijk hebt gemaakt!

Riejanneke Spruijt, Topcoach ‘Jij bent het succes'


©Rianne Toussaint |  dreamchaserslab.com | 2022