6-delige Law Of Attraction Kick Starter Training.

Jouw (zakelijke) dromen waarmaken met de Law of Attraction

Maak een Kickstart met de Law of Attraction

Wat ga je leren?
Ik ga jou helpen bij het toepassen van de 3 belangrijkste elementen die jou helpen bij het waarmaken van jouw (zakelijke) dromen. En je ontvangt ook nog eens 3 BONUSKADO'S!

Stap 1: Inner work

De basis is altijd hoe jij je voelt, wat jouw aannames zijn, welke saboteurs er in jou verborgen zitten. Die bepalen hoe jij jezelf begrensd in het waarmaken van jouw dromen. Ga op onderzoek uit en ontdek het.

Stap 2: Calmness

Vanuit rust & vertrouwen kom je weer in contact met je intuïtie, dat is je innerlijke goud. Jouw intuïtie weet altijd wat goed voor je is, daar zit je kompas om weer te doen waar je écht gelukkig van wordt. En daar vanuit dat goede gevoel succesvol mee te worden.

Stap 3: Abundance

Overvloed. Overvloed in je goed voelen, rust in je hoofd, de juiste keuzes maken maar ook succes en financiële overvloed als resultaat van de vorige 2 stappen. Ben jij klaar voor jouw persoonlijke manifestatiereis?

Extra Bonus: Law of Attraction Masterclass

Doe je oortjes in en maak gebruik van alle waardevolle tips en inzichten in deze eerder opgenomen Law of Attraction Masterclass.

Nog meer BONUSSEN: E-book & speciale podcast

E-book 'Daily Check-Inn'

Start je dag met focus en intentie met behulp van de Daily Check In.  Met als doel 'Zakelijk Succes Vanuit Je Hart'.  Jij hebt namelijk iedere dag weer de gelegenheid om jouw pad en jouw route te kiezen. Geluk en succes zijn te beïnvloeden en die magische kracht in jezelf kun jij met deze tool optimaal inzetten! 
Dus hopsa benutten dat wonderlijke geluksmachientje.

Speciale Podcast aflevering

Top 3 Wet van Aantrekking Hick Ups

Dit is een leuke! We gaan ze ontrafelen hoor, de 3 meest voorkomende bullshit aannames over de Wet van Aantrekking. Die zich vertalen in: wet van aantrekking hick ups. Waardoor manifesteren, forceren wordt en flow verandert in setback. De aannames waardoor mensen zeggen: 'De wet van aantrekking werkt niet voor mij'.


€ 397,-
€ 33,33* 

6-delige Law Of Attraction Kick Starter


  • Praktisch inzicht in de 3 belangrijkste basis elementen binnen de Law of Attraction. 
  • Law of Attraction Masterclass bomvol waardevolle tips & inzichten.
  • Dialy Check In, jouw dagelijkse resultaatgerichte tool om je dag mee te starten.
  • Speciale episode van mijn DreamchasersLab Podcast waarin ik voor jou de 3 meest voorkomende bullshit aannames over de Wet van Aantrekking ontrafel.

 

Gehele pakket voor de speciale magische prijs van €33,33 

* Prijzen zijn exclusief btw. 


©Rianne Toussaint |  dreamchaserslab.com | 2022