Stappenplan voor dromenjagers

 'Zakelijk Succes Vanuit Je Hart'

Ibiza en het ondernemerschap heeft me veel geleerd in harde, mooie, hilarische en wijze lessen. Gezien mijn nogal eigenwijze karakter heb ik er behoorlijk wat jaren over gedaan om te komen waar ik nu ben.


Een prachtige dromenjagersreis maar wel een lang proces en ik heb veel zelf uit moeten zoeken en ik heb me regelmatig aan dezelfde steen gestoten.


Ik gun het jou om je die kostbare tijd te besparen en die stappen inzichtelijk en doelgericht te kunnen maken.

Daarom heb ik deze rete waardevolle lessen en inzichten voor jou beschreven in 6 hapklare stappen: Het Dromenjagers Stappenplan.

 


Met als uitgangspunt:

'Zakelijk Succes Vanuit Je Hart'


In vogelvlucht heb ik ontdekt dat de stappen

die dromenjagers altijd doorlopen zijn:

Inside Treasure Hunting

Wees een piraat en ga schatgraven in jezelf, geloof me er is zoveel waardevols te vinden. Wie ben ik, wat doe ik, is dat wat ik wil? Wat houdt me tegen? Wat is de aanleiding waarom ik dit wil? Wat zijn mijn kernwaarden en principes? Wat drijft mij? Waar doe ik ’s nachts het licht voor aan? 

Climb The Watchtower

Overwin je hoogtevrees klim in die uitkijktoren en observeer jouw eigen unieke wereld. Waar sta ik, bevalt het me wat ik zie? Hoe groot is mijn wereld? Zie ik veel veilige comfortzone’s of zijn het echte grenzen? 

Write Your Roadmap

Waar wil je heen, jij mag het zeggen! Dit wordt jouw routekaart die je gaat beschrijven. Welke stappen ga je nemen, met de juist waarde (inside out), in welke volgorde en met de juiste waarde. Leidend tot: kleine stapjes voor groot resultaat. We zijn los!

The Right Track

Volg je je routekaart of teken je al ontdekkende nieuwe (verborgen) routes in? Beide is helemaal goed zolang het de weg of het bospad is dat bij jou past. Durf jezelf uit te dagen je gevoel te volgen, ben je op de goede weg? Kijk eens even achterom, zie hoever je al bent gekomen. We vieren het 1e succes.

Ain't No Stoppin' Us               

You’re on the move. We gaan bijstellen, actualiseren, verdiepen, loslaten, verleggen.

Destination Reached

Hell tot he yeah! Je hebt je eerste bestemming bereikt.  Ga eens even rustig zitten, geniet van het uitzicht en wees trots op jezelf, vier je succes. Enneh begint het nu alweer te kriebelen? Omdat je door wil naar je volgende bestemming? Omdat je door wil groeien en ontwikkelen? Omdat je kansen en mogelijkheden ziet? Omdat je een Badass Dreamchaser bent!

Handboek voor dromenjagers

‘Dit boek traint je, met het super praktische dromenjagers stappenplan, om je dromen waar te maken. Geloof me met dat plan, en de Ibizalessen die ik deel, wordt het een stuk makkelijker te leven vanuit wat jou echt gelukkig maakt. Ik wou dat ik dit stappenplan jaren eerder had gekend’

Heb je vragen? 

Ik beantwoord ze graag