Hoe zou het zijn om nu eens wél jouw droom
waar te maken?

Laat me je helpen door middel van dit fantastische handboek voor dromenjagers,  inclusief superpraktisch dromenjagers stappenplan.

Hoe zou het zijn om nu eens wél jouw droom waar te maken?

Welke dat ook is en dat hoeft niets met Ibiza te maken te hebben.

In mijn geval is het eiland mijn leerschool geweest (en dat is het nog steeds) maar voor jou kan dat iets heel anders of misschien wel iemand anders zijn.

Ooit droomde ik van leven en werken op Ibiza
. Ik besloot het niet bij dromen te laten, nu woon en werk ik al een aantal jaren een groot deel van het jaar in ons huis op het eiland.

Ik deel al mijn verhalen, inzichten, bepalende lessen, prachtige ontmoetingen en rauwe lessen die Ibiza me gegeven heeft met jou!

Want ik ben op dromenjagersreis gegaan, ben in het diepe gesprongen, heb keuzes en domme fouten gemaakt, heb prachtige ervaringen opgedaan, successen behaald en zo verschrikkelijk veel geleerd. Waardoor ik mijn droom heb waargemaakt. En dat blijk ik met een strategie gedaan te hebben. 

En van die strategie is voor jou een superpraktisch dromenjagers stappenplan gemaakt, die ik uitleg in dit boek. En geloof me met dat stappenplan wordt het een stuk makkelijk om jouw droom waar te maken.

Met het stappenplan wordt het een stuk makkelijk om jouw droom waar te maken.

Weet je nog? Het moment dat jouw droom zich vormde in jouw hoofd?


Het gevoel dat het je gaf, je hart dat een sprongetje maakte, hoe je het voor je kon zien. En dat je vastbesloten was met jouw droom aan de gang te gaan, deze waar te maken.


Dat betekent dat jij een dromenjager bent.
Maar het is een grote kans dat je teveel naar de mitsen en maren bent gaan luisteren. Daarmee verwijderde jij jezelf elke keer meer van jouw daadkracht om je droom waar te maken.

Achterkant Handboek voor Dromenjagers

In dit boek deel ik magische verhalen over mijn Ibiza leven en business. 

Bloedeerlijk, rauw & hilarisch.

Inclusief superpraktisch dromenjagers stappenplan.
En ik kan je vertellen Ibiza is een supporter van dromenjagers, maar is ook een harde en toverachtige lerares.

Ik heb mooiere en grotere resultaten behaalt dan ik ooit had kunnen bedenken. Bovendien leerde ze me cojones te groeien als ik mijn dromen waar wil maken.  

Dit is een uitnodiging aan jou, want jij bent dit nu aan het lezen dus de kans is groot dat jij een lefhebber, avonturier bent.  Wat denk je ervan, zullen wij samen op dromenjagersreis te gaan?

Om weer te leven met  slingers aan het plafond en te durven gaan voor wat jou echt gelukkig maakt.

€49,95
€39,95

Start met het waarmaken van jouw dromen: Handboek voor Dromenjagers

Levensboek voor dromenjagers


In dit boek deel ik magische verhalen over mijn Ibiza leven en business. 

Bloedeerlijk, rauw & hilarisch.


  • Inclusief superpraktisch dromenjagers stappenplan.

Deze dromenjagers gingen je voor:

Een prachtig vormgegeven en heerlijk inspirerend boek met mooie persoonlijke verhalen die je aanzetten tot actie. Met humor, mooie quotes en goede opdrachten waar je wat aan hebt. Een aanrader als cadeau voor anderen of jezelf om dromen waar te maken.
Brigitte Stadhouders,
Coach & Energy Leadership Exper
t
Wow....pakkend en onwijs inspirerend. Deze woorden omschrijven het boek 'Dream Chaser' van deze top auteur! Wie zijn dromen na wil jagen moet dit boek gewoon aanschaffen! Alles wat ze er in vermeld is puur, echt en geeft je een gevoel alsof ze naast je zit en dit allemaal tegen je verteld. En buiten dat de foto's, verhalen, tekst je inpakken is er ook nog een stappenplan waar jij je eigen weg richting die droom kan gaan volgen! Kortom een must have!!! Ik ben fan!
Patricia van der Weel
Owner Free Joy Happiness Ibiza

Na het lezen van Dream Chaser kwam ik tot het inzicht is dat ik het in m'n hoofd zoveel moeilijker heb gemaakt dan ik het is. 

Dat je onbewust in overdenken schiet, waardoor voelen minder vat op je lijkt te hebben. 

Door jouw prachtige 6 stappen plan breng je het overzicht terug, maak je de stappen kleiner, en daardoor dus uitdagender. Door de oefeningen die je erbij geeft kom je dichter bij je startpunt en het doel wat je uiteindelijk voor ogen hebt. 

En dat geeft rust, vertrouwen en liefdevolle energie in je zoektocht naar je doel, I love it💖 

Dream Chaser is een absolute aanrader en een aanwinst voor je boekenkast, en je leven in dienst van je dromen en doelen.

Ank Mourits
HSP Coach Counselor
Daar lag het....op mijn mat. En eenmaal uitgepakt... zo verrast over de mooiheid van dit prachtige dreamchaser boek, niet alleen de inhoudt deed mij smullen en watertanden.....maar ook de vormgeving en prachtige foto’s maken het boek tot een musthave.


Rauwe, eerlijke ondernemersverhalen nemen je mee op reis om jouw droom te verwezenlijken. Ik kon niet stoppen met bladeren bij de eerste kennismaking...echt een boek om cadeau te krijgen voor verjaardag, Sinterklaas of kerst.


Ik heb hem gewoon heerlijk aan mezelf cadeau gedaan. Onwijs blij mee! Dank Rianne dat jij jouw expertise en ervaring met ons wil delen. Ik ben fan!
José van Daal
Eigenaar Zichtbaar Ondernemen

WAARSCHUWING  

Dromenjagen is verslavend, na het behalen van de ene droom staat jouw volgende droom vaak alweer te wachten. Durf je het aan? Ben jij de volgende Dromenjager held?

€49,95
€39,95

Start met het waarmaken van jouw dromen: Handboek voor Dromenjagers

Levensboek voor dromenjagers


In dit boek deel ik magische verhalen over mijn Ibiza leven en business. 

Bloedeerlijk, rauw & hilarisch.


  • Inclusief superpraktisch dromenjagers stappenplan.

null

Als er één iemand is die met passie en enthousiasme kan vertellen over haar Ibiza dromen en avonturen is het Rianne wel. In haar blogs, vlogs, Instagram posts en stories etc van Ibiza Dances laat zij haar hart spreken. Soms over de mooie kant van het leven, soms over de donkere kant van het leven en samenleving. Het is echt niet altijd feest, maar altijd komt die ‘zest for life’ naar voren. Realistisch dromen zou ik het noemen. Afgetopt met hier en daar een feestje maken van het leven.

Het najagen van dromen, anderen inspireren om die (eerste) stap te zetten of sprong te maken richting een droombestemming, daarover schrijft, blogt en vlogt Rianne. Voor mij een inspiratie in het volgen van je levenslust en je eigen weg, keuzes maken die bij jou passen. Ik ben rete blij met het boek  van deze Ibiza chica, en kan het iedereen aanraden


null

null

Otto Schapendonk, Partner Anders Consult Financieel Specialist

Overtuigd?

© 2021  Nijmegen · KVK 56719663 · BTW NL001779689B94                              

Privacy statement ·                                                                 Algemene voorwaarden