DreamchasersLab JUMP training SUMMERDEAL 30% KORTING! 

'Kickstart Your Business' Maak met deze training een kickstart om je dromen waar te gaan maken

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ontdek met deze online videotraining wat dromenjagen voor jou kan doen, kus je dromen wakker en 'get kickstarted' om ze waar te maken.

'Kickstart Your Business' of je nou wil starten of next level wil gaan met jouw business. NU MET 30% KORTING!

Wat ga je leren in deze JUMP training?

null
 •  Jij gaat jouw beperkende gedachten transformeren naar helpende overtuigingen waardoor jouw groei en succes door het dak kan gaan.
 • Je leert hoe je kunt groeien en succes behalen op het gebied van het aantrekken van klanten waar jij gelukkig van wordwat voor meer omzet en een waardevol netwerk en nog veel meer kan zorgen.
 • Jij leert glashelder het verschil tussen jouw ego en jouw intuïtie te herkennen inclusief 3 toptips. Zodat jij jouw keuzes kunt maken vanuit intuïtie i.p.v. ego (angst).
 • Jij gaat jezelf een bloedeerlijk inzicht geven in jouw ego geven en daarmee aan de bak, zodat je gemakkelijker kan verder bouwen aan jouw persoonlijke en zakelijke groei.
 • Jij krijgt concrete tools om te leren vanuit rust en vertrouwen te handelen en daardoor rust en vertrouwen als succesversneller in te kunnen zetten. 

Tijdelijke 30% SummerDeal korting! Gebruik de code: SUMMERDEAL30

Wat krijg je en nog veel meer!

 • 6 hele waardevolle, persoonlijke video’s
 • Bomvol praktische en resultaatgerichte opdrachten
 • Jouw droom helder krijgen
 • Inzicht krijgen in wat jou weerhoudt en dat transformeren
 • Echt iets in beweging zetten in jouzelf en jouw omgeving
 • Nu eens écht je droom waarmaken
 • Super inspiratie & motivatie!
€ 325,-
€ 295,-  €206,50

JUMP training

Ontdek met deze online videotraining wat dromenjagen voor jou kan doen, kus je dromen wakker en 'get kickstarted' om ze waar te maken. 'Kickstart Your Business' Maak met deze training een Kickstart om je dromen waar te gaan maken.


LET OP! NU SUMMERDEAL PRIJS: met 30% korting! Van € 295,- voor € 206,50

Let op tijdelijke actie, van vrijdag 29 juli ‘22 tm donderdag 4 augustus ‘22

Meest gestelde vragen

Ik heb nu geen tijd om de training te volgen. Hoelang hou ik toegang? Oh dat is totaal geen probleem, je krijgt namelijk lifetime toegang en kan dus starten wanneer het jou uitkomt. Zo profiteer je van de korting maar kun je starten wanneer jij dat wil. Wel zou ik je adviseren hier niet te lang mee te wachten.
Moet ik ergens heen om de training te volgen?Nee, de training is volledig online vanaf je eigen computer, waar dan ook, te volgen.
Wat als ik na deze training nog verder wil met jouw hulp?Dan staan er super doelgerichte vervolgtrainingen voor je klaar inclusief VIP 1 op 1 coaching. Jij kunt jouw groei en succes dus net groots zo uitbreiden als jij maar wil.
Hoe groot is de kans op resultaat met deze training?

Alles heeft te maken met jouw effort. Als jij toegewijd bent en echt aan de bak gaat met de video's, podcast, opdrachten en deze blijvend implementeert kun je reuze resultaten verwachten. Be prepared!

SUMMERDEAL: Nu met 30% korting!

Van € 295,- voor € 206,50

Let op tijdelijke actie, van vrijdag 29 juli ‘22 tm donderdag 4 augustus ‘22