00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Bekijk hier de replay van de Gratis Master Class 'Onbegrensd Zakelijk Succes In 6 Stappen'

Replay deal: Hoe ga jij jouw magic box openen en jouw zakelijke dromen waarmaken?

In 6 stappen, waarin ik jou de tools geef om te gaan schatgraven in jezelf. En waarbij ik steeds mijn ervaringen, keuzes, bijzondere ontmoetingen, foto’s en avonturen met jou deel. Durf jij het aan?

€ 1495,-
€ 1199,- *

Dreamchasers FLY Training

Dit is 'The Real Deal', voor echte dromenjagers.

Een  online training waarop jij op je eigen tempo, want een jaar lang toegang,  actief en resultaatgericht aan de gang gaat met jouw intuïtief ondernemerschap. 


Deze training biedt jou:

✓ De ontdekking van jouw unieke kwaliteiten en wat het is dat jij zakelijk wil.

✓ De vrijheid om nu eens echt grenzeloos in jouw zakelijke dromen te duiken. Hoe zien die eruit?

✓ Resultaatgerichte coaching (via de video’s, opdrachten, wandelmeditatie etc.) om de stappen te zetten naar jouw  het waarmaken van jouw zakelijke droom. Of next level gaan in jouw ondernemerschap, vanuit wat jou gelukkig maakt.

✓ De tools om concrete stappen te zetten met een resultaatgericht proces van stappen en inzichten.

✓ Jouw eigen online DreamchasersLab Academy, waarin jij levenslang toegang houdt tot alle leerstof.

✓Jouw eigen retewaardevolle Mastermind van mede dromenjagers.
Omring je met mensen die net als jij hun zakelijke droom waarmaken om elkaar te supporten, twijfels en successen te delen, elkaar te ondersteunen, om mee samen te werken, elkaar te inspireren etc.  Welkom in de DreamchasersLab Tribe!
✓ Deze training blijft zich ontwikkelen, je hebt levenslang toegang en je zult een melding ontvangen zodra deze Fly training weer is aangevuld met nieuw materiaal zoals video, audio, meditaties etc.

✓ Alles wat nodig is om jouw succes nog meer te laten groeien!


BONUS: 

✓ Nu voor 1199,- euro, voor degenen die de  keuze durven te maken om écht met hun zakelijke droom aan de slag te gaan.


* Prijzen zijn exclusief btw

De Fly Training zet je zwaar aan het denken, soms zo erg dat ik mijzelf echt afvroeg hoe ik ooit de afslag van bepaalde dingen gemist heb. Het is ook erg fijn dat je de modules op je eigen tempo kan volgen, zo was ik niet zo snel als de anderen omdat ik soms wat langer de tijd nam om over bepaalde punten na te denken en de opdracht te maken. Daarbij is het erg fijn dat je alles in the Tribe kwijt kan, niemand een vooroordeel heeft, maar graag met je meedenkt.

Dana de Meijer
Owner Bohemiastore.nl

Dit had ik een jaar geleden echt niet durven dromen. De coaching en training van Rianne heeft me echt geholpen om stappen te zetten richting mijn droom. De DreamchasersLab Fly Training nodigt je uit om eerlijk, realistisch maar ook positief naar jezelf en je dromen te kijken.  

Het maakt niet wat je zakelijke of persoonlijke droom is, deze training biedt je de tools om deze te realiseren. Het is een reis in jezelf en uiteindelijk naar je droom als eindbestemming.

Carla da Rosa
Owner Soul Spark Coaching
Ik gun dit iedere ondernemer!  


Oh my god...

Ik ben zo blij dat onze paden zich gekruist hebben Rianne.

Want de DreamchasersLab Fly Training heeft voor mij zakelijk al zoveel teweeg gebracht. Ik liep eerst helemaal vast op het visualiseren van mijn verdere ondernemersdroom. 

En door het inderdaad in mootjes te hakken begon het ineens allemaal te stromen. Door de praktische uitleg en opdrachten begint het steeds meer helder te worden hoe ik vanuit intuitie kan ondernemen, hoe ik next level kan gaan en wat ik niet meer wil. Ik ben nog maar net beginnen en het is nu al zo resultaatgericht, zo gaaf! Ik gun dit iedere ondernemer!

Indra Kusters - Owner Indra-VA.nl

De Fly training is te vergelijken met een hele doelgerichte, intense therapie.

Ik moet zeggen dat de Fly Training te vergelijken is met een hele doelgerichte, intense therapie. Ik ben nog maar net begonnen maar ik ben nu al een hoop wijzer geworden en inzichten gekregen over mezelf.  Wat voor mij wel goed is omdat er een hoop oud zeer naar boven komt wat mij tegenhield om te groeien. Ik durf mezelf nu ook echt te laten zien, vroeger durfde ik dat niet. Bang voor negatieve reacties.


Nu heb ik echt een "Fly Mentaliteit": dit is wat ik vind en als je en als je het er niet mee eens bent vind ik dat ook prima. Ik ben wie ik ben en ik verander voor niemand.

Mariana Davelaar - Owner Dvlrliving